top of page

Projektlista

Vi hälsar er varmt välkomna till vår projektsida. Syftet är att ge er insikt i vår vardag och låta er få en närmare bild av vårt företag och dess verksamhet.

DJI_0233.JPG

En villa med ett och ett halvt plan, utrustad med flera badrum, kök, tvättstuga och vattenburet värmesystem. Installationen av rör är utförd med infälld och dold dragning, inklusive Unidrain och liknande komponenter.

Läs mer
www.KBstudioMedia.se-12.jpg

En 1,5-plans villa med flera badrum, kök, tvättstuga och vattenburet värmesystem. Inomhus och utomhus finns en spaavdelning med bland annat bastuinstallation. Rörsystemet är installerat med infälld och dold dragning, inklusive Unidrain och integrerade Tapwell-duschar samt liknande komponenter.

Läs mer
DJI_0757.JPG

Två exklusiva tvåplansvillor, vardera 370 kvadratmeter, med egna badrum för varje sovrum, kök, tvättstuga och vattenburet värmesystem på båda planen. Dessutom finns en lyxig spaavdelning med kaklad pool. Rörsystemet är proffsigt installerat med infälld och dold dragning, inklusive Unidrain och integrerade Tapwell-duschar.

Läs mer
www.KBstudioMedia.se-7.jpg

Enplansvilla med vattenburen golvvärme, tre badrum med infällda och dolda rör, Unidrain i samtliga badrum och kök, samt en tillhörande tvättstuga.

Läs mer
MED7E1F7BD9C32D4AEB9C60C2586FBD666B.jpg

Omvandling av trädgård inklusive rördragning till pool, ombyggnation med installation av utomhusdusch och jacuzzi, samt anläggning av en kaklad pool.

Läs mer
www.KBstudioMedia.com_56.JPG

Enplansvilla med vattenburen golvvärme, tre badrum med infällda och dolda rör, Unidrain i samtliga badrum och kök, samt en tillhörande tvättstuga.

Läs mer
www.KBstudioMedia.com_94.JPG

Enplansvilla med exklusivitet, utrustad med vattenburen golvvärme, tre badrum med infällda och dolda rör, Unidrain i samtliga badrum och kök, samt en tillhörande tvättstuga. Dessutom innefattar den en platsbyggd köksö.

Läs mer
DJI_0556.JPG

BRF Odlingen: 5 parhus och 5 Attefallshus vid Simrishamn Vik, ett exklusivt sommarparadis med moderna bekvämligheter. Alla enheter har vattenburen golvvärme och smart dragning av dolda rör. Köken är designade för optimal funktionalitet, och varje Attefallshus inkluderar eget badrum och kök för ökad bekvämlighet.

Läs mer
www.KBstudioMedia.se-5.jpg

Vi har genomfört totalrenovering av en 90 kvadratmeter stor lägenhet i Limhamn, inklusive renovering av två badrum, ett kök och byte av element.

Läs mer
bottom of page